Uw lever, uw nieuwe beste vriend

Kent u de belangrijkste functies van de lever? Hij reinigt en ontgift het bloed door het te ontdoen van verontreinigende stoffen, hij zorgt voor de transformatie en verwerking van overtollige suikers en vetten. Het is wel duidelijk dat uw lever uw volle aandacht verdient.

Voedingspartners

Onze lever houdt van de juiste voedingscombinaties en van lichte verwennerijen. Wanneer de feestdagen naderen, geeft u best de voorkeur aan groentesoepen. De boeketjes veldsla zijn weer opgedoken: maak er een heerlijke soep van, werk af met wat kastanjemelk in plaats van room, breng op smaak met kurkuma en klaar!

Be happy of Positive attitude

‘Zwartgallig zijn’ is een uitdrukking die we allemaal wel kennen. Volgens de antieke theorie van de vier temperamenten stemt de gal die door de lever wordt uitgescheiden overeen met woede. U kunt zich beter laten overspoelen door positieve golven! Verspreid lieve berichtjes overal in huis en ga joggen om je hersenen te helpen bij het vrijgeven van endorfine, een soort natuurlijke stressverlichter. Of een waar gelukshormoon.

Zachte warmte

Sluit uw dag na het avondeten af met een heerlijk infusie van planten. Leg wanneer u gaat slapen een in een handdoek gewikkelde warme kruik op de zone van uw lever, aan de rechterkant van uw buik.

Quatuor Spijsvertering bio

Phyto Bio, waardevolle bondgenoten

Profiteer ook van de heilzame effecten van bepaalde planten dankzij hun specifieke erkende werking. Wij ontwikkelden voor u het ‘Complex Spijsvertering Mariadistel bio’ op basis van 4 geselecteerde biologische planten:

  • mariadistel ondersteunt de goede werking en drainage van de lever,
  • artisjok stimuleert de nierfunctie,
  • rozemarijn wordt vaak als smaakmaker gebruikt in de keuken,
  • het sap van rammenas, als sinds 1974 de iconische groente van SUPERDIET, vervolledigt deze formule.

Franse fabrikant, ingrediënten EU/NIET-EU