Onze compromisloze kwaliteit

U bent veeleisend … Wij ook!

We zijn van mening dat onze voedingssupplementen voor uw gezondheid van onberispelijke kwaliteit moeten zijn. Met een strenge selectie van de grondstoffen, kwaliteitscontroles in alle productiestadia en traceerbaarheid laten wij niets aan het toeval over.

We zijn altijd op zoek naar de allerbeste natuurlijke planten en producten en daarom houdt ons kwaliteitsbeleid in dat we de grondstoffen heel zorgvuldig selecteren om de oorsprong, de specifieke kenmerken en de kwaliteit ervan te kunnen garanderen.

Van de keuze van het ingrediënt tot de verpakking, elke fase wordt opgevolgd en gecontroleerd: grondstoffen, verwerking, halffabricaat, eindproduct.

We voeren gemiddeld 90 tot 180 controles uit per product.

Dankzij die aanpak kunnen we de stroomopwaarste en stroomafwaartse traceerbaarheid van onze voedingssupplementen garanderen en u een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau bieden, conform de geldende Franse en Europese regelgevingen.

Kwaliteitscertificaat

Onze certificaten

Onze productiesite in Wavrechain-Sous-Denain beschikt over het biocertificaat voor de aankoop, de ontvangst, de verwerking, de verpakking en de distributie van onze biologische voedingssupplementen. Sinds 2005 is de onderneming ISO 9001-gecertificeerd en plaatst het de klant altijd centraal. Sinds 2013 zijn we ook houder van het certificaat ISO 22000.