Onze biologische tabletten

De biologische tabletten van SUPERDIET staan voor een maximum aan planten en een minimum aan voedingsadditieven.*

 Ons team voor Onderzoek en Ontwikkeling heeft lang gewerkt aan onze biologische tabletten. Het is erin geslaagd een productieproces te ontwikkelen waarbij minder additieven nodig zijn dan bij de meeste klassieke biologische tabletten.

Voor de productie van onze biologische tabletten combineren wij geconcentreerde biologische plantenextracten en biologische plantenpoeders. Dankzij die combinatie kunnen wij in onze tabletten een maximum aan planten en een minimum aan voedingsadditieven verwerken, waardoor u het aantal tabletten dat u per dag moet slikken aanzienlijk kunt beperken.

Biologische acaciagom en biologisch rijstzetmeel behoren tot de natuurlijke en biologisch gecertificeerde additieven die we gebruiken. Ze werden goedgekeurd door de Europese regelgeving inzake biologische landbouw. Acaciagom wordt gebruikt als ‘bindmiddel’ om ervoor te zorgen dat de plantenpoeders goed aan elkaar blijven kleven en het biologisch rijszetmeel vergemakkelijkt het samendrukken.

Onze biologische tablet onderscheidt zich dus door zijn natuurlijke formule: hij bevat biologische plantenpoeders, geconcentreerde extracten van biologische planten en een minimum aan voedingsadditieven waarvan de meeste biologisch en natuurlijk zijn.

Meer weten

*In onze hoedanigheid van producent informeren wij u dat een additief of hulpstof enkel van technisch belang is in de samenstelling van de tabletten: dit ingrediënt dient enkel om het ‘samendrukken’ te vergemakkelijken.