Met Phyto Bio behoud ik mijn lijn*

Naturopaten en voedingsspecialisten bevestigen: om overbelasting die moeilijk weg te werken is te vermijden, moeten we het hele jaar door naar het juiste evenwicht streven! Hier ontdekt u onze 4 goede ideeën die u onmiddellijk kunt omzetten in de praktijk.

1. Ik zorg voor een evenwichtige voeding

Ik eet verschillende categorieën van voedingsmiddelen, en vooral plantaardige voeding: groenten, fruit, granen, kiemen, algen enz. Om de vorming van vetten door een teveel aan glucose te beperken, vermijd ik voedingsmiddelen met een hoge glykemische index (op basis van geraffineerde granen, zoetigheden).

2. Ik compenseer mijn uitspattingen

Eén keer per maand ruil ik mijn gebruikelijke avondeten gedurende een week in voor zelfgemaakte groentesoep, gazpacho, een gemengde salade of seizoensfruit.

3. Ik drink, drink, drink

Of u nu kiest voor bron- of mineraalwater, verse groente- en vruchtensappen of infusies van planten, vloeistoffen helpen bij de afvoer van afvalstoffen die in de kern van de cellen zijn opgeslagen. Ze brengen ze naar de nieren en die zorgen er dan voor dat ze worden uitgescheiden.

4. Ik maak me de reflex ‘Phyto bio’ eigen

Phyto vormt een waardevolle aanvulling dankzij de specifieke erkende werking van bepaalde planten. Ik neem het Complex Guarana Vetverbrander Bio van Superdiet, vrij van kleurstoffen**, alcohol en bewaarmiddelen, op basis van 4 geselecteerde biologische planten en vruchten:

  • guarana, een plant met een helderrode vrucht met zaden, stimuleert de vetverbranding;
  • groene thee helpt bij het behoud van de lijn;
  • papaja en haverzemelen (de schil van de beroemde graansoort) vervolledigen dit SUPERDIET COMPLEX.

 

Franse fabrikant, ingrediënten EU/NIET-EU

*Dankzij groene thee, die helpt om uw lijn te behouden.

** Conform de geldende regelgeving inzake de biologische productiemethode.