Houd het ritme aan! Maak kennis met uw bondgenoten van Phyto bio

Net zoals ginseng, dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde, of zoals het recentere acerola, zijn de producten van Phyto bio bondgenoten* die ons wapenen tegen de veranderende seizoenen. Ze stellen ons in staat om te starten op het juiste ritme: kies het product of de producten die het best bij u passen.

Acerola: DE ideale bron van biologische vitamine C

In Brazilië, waar dit rode besje wordt geteeld, wordt het geconsumeerd in de vorm van vers vruchtensap. Vitamine C van natuurlijke oorsprong helpt om vermoeidheid te bestrijden.

 Acerola 1000 bio: 1 tablet per dag volstaat! Onze tablet onderscheidt zich door zijn lekkere smaak (de natuurlijke smaak van rode vruchten) en vooral door zijn hoge gehalte aan natuurlijke vitamine C: 1 tablet bevat 1000 mg biologisch acerola-extract, waarvan 170 mg vitamine C van natuurlijke oorsprong*, goed voor meer dan 100% van de VWR**.

Ginseng Panax: nood aan veerkracht en energie?

Ginseng was in Azië altijd een voorrecht van de keizers. Het is een vermaarde plant die bekend staat om zijn positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke vitaliteit.

Onze Ginseng - Koninginnengelei - Acerola Bio combineert alle nodige kwaliteiten: gecertificeerd biologisch, geproduceerd in onze ateliers, met Ginseng van de kwaliteit Panax Ca Meyer van 6 jaar oud met 20 mg ginsenosiden per ampul en verkozen tot ‘Beste biologisch product***’!

Doelgericht en progressief programma!

Ontwikkeld op basis van de principes van de naturopathie.

Ons Protocol Vitaliteit bio is een programma van 30 dagen op basis van biologische planten. Het omvat 3 opeenvolgende fasen van 10 dagen:

  • fase 1: Biedt het organisme ondersteuning en veerkracht dankzij de ginseng;
  • fase 2: draagt bij tot de fysieke en mentale weerstand dankzij de rozewortel;
  • fase 3: versterkt de natuurlijke weerstand dankzij de vlier en echinacea.

Ons natuurlijke advies voor een energieke start

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. De spiermassa ondersteunt bovendien onze vitaliteit, en fysieke activiteiten helpen om ons hoofd, dat zelf ook veel energie verbruikt, leeg te maken. Yoga, pilates, tai chi, gi qong zijn heel zachte activiteiten die bijzonder ‘energie-opwekkend’ zijn.

*212,5% van de voedingswaardereferentie (VWR), gemiddelde waarde. **Voedingswaardereferentie. ***Door een jury van 100 consumenten van biologische producten op bioalaune.com