Een langzame transit? Planten kunnen helpen!

Veranderingen in onze gewoonten (reizen, gebeurtenissen enz.) en in onze levensstijl kunnen leiden tot een vertraagde transit. Helpt u uw darmen en zorgt u ervoor dat het opgeblazen gevoel verdwijnt, dan ervaart u een aangenaam gevoel van lichtheid en comfort: ontdek onze eenvoudige tips!

Een aangepaste levensstijl

Denk aan de ‘grote klassiekers’: het is aangewezen om aan lichaamsbeweging te doen, de voorkeur te geven aan vezelrijke vruchten, groenten en voedingsmiddelen, en om ons in de loop van de dag regelmatig te hydrateren met gezond water, biologische infusies, groentesoepen en vruchtensappen.

Onze Phyto-hulpmiddeltjes

Ga voor planten! In 3 van onze voedingssupplementen hebben wij voor u ingrediënten en planten gecombineerd die bekend staan om hun heilzame werking, zoals Chinese rabarber en blonde psyllium.

Hygiaflore

 Vivaflore

Chinese rabarber draagt bij tot een goede transit en een platte buik. Deze plant speelt dan ook de hoofdrol in Vivaflore. Hij wordt gecombineerd met heemst, bleke roos, artisjok, basilicum, koriander, bierfermenten en biergist. Vivaflore wordt al meer dan 20 jaar gewaardeerd door onze consumenten en is dan ook de onbetwiste nummer 1 van Superdiet!

Hygiaflore met biologisch psyllium is een goed alternatief voor onze Hygiaflore: dit supplement is gebaseerd op 4 biologische planten en vliezen van blonde psyllium.

Het vlies van het psylliumzaad of de ‘plantago ovata’ draagt bij tot een goede darmwerking en bevordert de transit door het effect van ballaststoffen.

U profiteert niet alleen van de voordelen van psyllium, maar ook van rozemarijn, dat bijdraagt tot een normale darmwerking en een goede leverfunctie, en van cichorei, dat helpt om de darmen gezond te houden en de transit te verbeteren. Basilicum (of koningskruid) vervolledigt deze plantenmengeling.