Denk aan Phyto Bio voor uw bloedsomloop!

100.000 km! Dat is de afstand die het bloed in het menselijk lichaam aflegt doorheen een ongelooflijk netwerk van grote slagaders en kleine adertjes. Zo vervult het bloed zijn voornaamste functie: het leven in u laten circuleren!

De bloedsomloop is essentieel

Tijdens dit traject irrigeert het bloed onze cellen en voorziet het ze van voedingsstoffen en zuurstof. Een zittende levensstijl, te weinig zuurstof en overgewicht zijn nadelig voor de bloedsomloop. Enkele eenvoudige gezondheids- en voedingsmaatregelen kunnen al helpen.

Zuurstof tanken

Profiteer van het mooie weer om te bewegen en de natuur in te trekken: fietsen, wandelen, rolschaatsen, joggen ... u kiest op basis van wat u kunt. Stop met roken of probeer te minderen: tabak beperkt immers de hoeveelheid zuurstof die uw lichaam binnenkomt en draagt bij tot een slechte bloedsomloop.

Aan tafel!

Geef de voorkeur aan specifieke voedingsmiddelen die een positieve invloed hebben op uw bloedsomloop, zoals bosbessen, zwarte bessen, knoflook en uien! Les uw dorst met bronwater, groentesap of infusies van planten.

Even een zenmomentje

Door stress kan het vermogen van bloedvaten om uit te zetten verminderen. Om u te ontspannen kunt u yoga, meditatie of tai chi proberen. Om te starten is geen enkele fysieke conditie vereist.

Planten kunnen helpen!

Al meer dan 50 jaar beschouwt Superdiet planten als ware geschenken van de natuur. Onze oprichter en naturopaat René Haussin was ervan overtuigd dat welzijn ontstaat door een globaal evenwicht. Phyto vormt een waardevolle aanvulling dankzij de specifieke erkende werking van bepaalde planten. Zo ontwikkelden we het Bloedsomloopcomplex bio, vrij van kleurstoffen*, alcohol en bewaarmiddelen, op basis van 4 geselecteerde biologische planten:

  • Rode wijnstok en ginkgo dragen bij tot een goede bloedsomloop
  • Witte paardenkastanje bevordert een sterkere bloedsomloop
  • Hamamelis, ook wel ‘toverhazelaar’ genoemd, vervolledigt dit SUPERDIET-kwartet.

Franse fabrikant, Ingrediënten EU/NIET-EU

Wist u dit?

Onze Vloeibare Extracten en Pure Biologische Sappen maken we in onze ateliers in Frankrijk volgens de beproefde productiemethodes die we al hanteren sinds de jaren 70:

  • aftreksel-infusie: deze twee complementaire methodes leveren een ‘Vloeibaar Extract’ op;
  • de koude extractie leidt dan weer tot een ‘Puur Sap’.

SUPERDIET garandeert dat bepaalde grondstoffen niet alleen biologisch gecertificeerd zijn, maar ook afkomstig zijn uit Franse regio's en kaderen binnen een solidaire relatie met biologische plantenproducenten**.

 

*Conform de geldende regelgeving inzake de biologische productiemethode.

**Dankzij voorafgaande aankoopverbintenissen kunnen de producenten met een gerust hart zaaien en werken. Meer dan 40% van onze biologische ingrediënten wordt in Frankrijk geoogst (versneden grondstoffen, poeder of verse groenten).