Bijna lente? Zeg JA tegen een BIOLOGISCHE detox!

Volgens de gezondheidstradities kunnen we de behoefte voelen om ons lichaam grondig te reinigen na enkele uitspattingen of wanneer ons organisme moeite heeft met de uitscheiding. Dan is het tijd voor een detox…

In naturopathie is drainage de basis

Gebrek aan energie, een zwaar gevoel, een vale teint, huidprobleempjes, een trage spijsvertering ... dit zijn allemaal tekenen dat bepaalde organen hulp nodig hebben. We bekijken hier hoe we ze kunnen helpen …

Laten we onze uitscheidingsorganen een handje helpen

Ons lichaam is uitgerust met specifieke uitscheidingsorganen om gifstoffen af te voeren: lever, darmen, nieren, longen en huid. Zijn die organen dichtgeslibd, dan hoopt ons lichaam afvalstoffen op, wordt het moe en functioneert het maar op halve kracht.  Als we ons lichaam willen helpen om zich te reinigen, dan moet we in het bijzonder onze lever in de gaten houden: als centraal ontgiftingsorgaan moet de lever in staat zijn om afvalrijk bloed te filteren.

Reflexen en slimme tips

Naturopaten zijn het er unaniem over eens dat we best het hele jaar door de juiste keuzes maken: elke dag meerdere porties hele vruchten en groenten eten, evenwichtig eten, naar buiten gaan om zuurstof op te nemen en voldoende gezond water of biologische infusies drinken.

 

Drainaflore Bio, uw bondgenoot voor een BIOLOGISCHE DETOX*

Om de vijf uitscheidingsorganen te kunnen bereiken, hebben we Drainaflore Bio gecreëerd, een exclusief complex van 15 biologische planten en vruchten:

  • Kliskruid en brandnetel zorgen voor het behoud van een gave huid
  • Cichorei beschermt de lever tegen gifstoffen
  • Berk ondersteunt de darmwerking
  • Venkel draagt bij tot een goede transit en aloë vera bevordert de spijsvertering.
  • Den draagt bij tot een goede werking van de luchtwegen

 

Onze teams ontwikkelden Drainaflore Bio volgens de principes van de naturopathie en we bevelen dit product voornamelijk aan bij seizoensveranderingen of voor een afslankprogramma.

Franse fabrikant, Ingrediënten EU/NIET-EU

*Met berk, dat de ontgiftende werking stimuleert.